Hosting i registracija domena - Markom web hosting

Ako ste već napravili internet prezentaciju i tražite hosting kompaniju kojoj ćete poveriti vaš sajt na pravom ste mestu.

Web hosting će vam omogućiti da vaš sajt bude vidljiv na internetu. Stoga je izbor kvalitetnog web hostinga veoma važan.

Najčešća greška prilikom izbora hosting kompanije jeste traženje najjeftinijeg hostinga. Jeftin hosting često povlači za sobom i nedostupnost sajta i brojne druge probleme.

Zbog čega je važno da investirate u pouzdan web hosting?

Kratak odgovor bio bi da biste bili mirni znajući da je vaš sajt uvek dostupan posetiocima. Na tržištu hostinga, 99,9% je postao standard za dostupnost sajta i to je ono što biste trebali očekivati i prihvatiti od vaše buduće hosting kompanije. Ako hosting provajder ne može da vam obezbedi ovu dostupnost, nastavite da tražite dalje firmu kojoj ćete poveriti hostovanje vašeg sajta.

Markom Hosting

Iako je izrada sajtova naša glavna delatnost, Markom Web Dizajn je u mogućnosti da svim svojim klijentima ponudi hosting i registraciju domena uz izradu sajta.

Nudimo izuzetno kvalitetan i pouzdan hosting po ceni koja se kreće od 40 evra godišnje. Garantujemo da će Vaš sajt biti 99,99% vremena dostupan i da će sve raditi besprekorno.

Poštedite sebe nerviranja - zakupite kvalitetan hosting i mirno spavajte znajući da je vaš sajt stalno dostupan, email stiže odmah, a klijenti ne napuštaju vaš sajt jer ne mogu da učitaju stranicu.

Web dizajn blog

Servis računara u Beogradu

20/09/15Kategorija: Svet kompjutera

Ako imate problema sa vašim desktop ili laptop računarom Markom Dizajn preporučuje servis računara Doktor Mobil u Beogradu . Osim računara, Doktor Mobil popravlja i mobilne telefone i tablet uređaje. Doktor Mobil dolazi na vašu kućnu adresu ili ako vam je lakše ili ako je potrebno, računar možete doneti u servis, koji se nalazi u centru Beograda na Zelenom vencu. Više informacija pogledajte na web sajtu servisa .

Pročitajte ceo članak0 komentara