Izrada sajtova - profesionalna izrada sajta

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Ako vam je potrebna izrada sajta ili internet prezentacije Markom Web Dizajn vam je na raspolaganju.

Markom Dizajn je profesionalna web dizajn agencija iz Beograda, koja već dugi niz godina pravi internet prezentacije i web aplikacije za klijente širom sveta.

Pogledajte neke od sajtova koje smo napravili u sekciji reference i uverite se u kvalitet naše usluge.

Saznajte cenu izrade sajta tako što ćete popuniti formular za besplatnu procenu vrednosti izrade sajta. Odgovorićemo Vam sa našom ponudom u roku od 24 sata.

Najčešća pitanja

Pročitajte najčešća pitanja u vezi sa izradom internet prezentacija - web dizajn i izrada sajtova, web hosting, logo dizajn, održavanje web sajta, optimizacija sajta za pretraživače (Google, Yahoo, Bing) ...

Pročitajte više »

Proces izrade sajta

Proces kreiranja jedne internet prezentacije ili izrada web sajta podrazumeva saradnju i komunikaciju između klijenta i dizajnera/programera. U tom smislu klijent je uvek obavešten o toku projekta, konsultovan u vezi eventualnih nejasnoća i ima uvid u trenutno stanje projekta.

Ako vam je potrebna izrada web sajta, preporučujemo da kontaktirate S Web Dizajn agenciju za sve vrste dizajn usluga.

Reference

Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji Lazarević Konsalting Akademski slikar Stojanče Andonov - Dito Embassy of the Republic of Ghana in Belgrade

Web dizajn blog

Kako pronaći dobar stan pod povoljnim uslovima

29/12/23Kategorija:

Kako pronaći dobar stan pod povoljnim uslovima

Markomdizajn-Kako pronaci dobar stan pod povoljnim uslovima


Svi oni koji već neko vreme tragaju za novim životnim prostorom, sigurno su se uverili da je to veoma izazovan zadatak. Naravno, svako želi da pronađe savršenu nekretninu ali i da prođe što jeftinije, što je u mnogim slučajevima nemoguće. Cene gotovo neprekidno skaču, pa lako možete osetiti nemoć i očaj iako ste na početku potrage bili srećni i uzbuđeni zbog predstojeće promene u svom životu. Porast cena građevinskog materijala direktno utiče na cenu kvadrata, kako u prestonici tako i u ostalim gradovima.

Pročitajte ceo članak24 komentara