Optimizacija sajta za pretraživače

Imate web sajt koji niko ne može da pronađe preko Googla, čak ni po nazivu Vaše firme? Želite da se bolje pozicionirate u rezultatima pretraživanja i tako povećate posećenost Vašeg sajta? Ako je tako, SEO optimizacija sajta je ono što Vam je potrebno.

Sve je više firmi i pojedinaca koji shvataju važnost dobrog pozicioniranja na Googlu, odnosno optimizacije sajta. Vlasnici firmi shvataju da im internet i dobra pozicija na pretraživačima mogu doneti posao, ali često imaju i nerealna očekivanja u vezi sa optimizacijom sajta.

Šta treba znati o SEO optimizaciji sajta?

Optimizacija sajta nije nešto što se može obaviti preko noći i na brzinu. U pitanju je relativno spor proces, koji može potrajati i nekoliko meseci dok se ne vide prvi rezultati.

U slučaju da za određenu ključnu reč ili frazu postoji velika konkurencija, nemoguće je sa 100% preciznosti tačno obećati neku poziciju. U svakom slučaju, ulazak među prvih 10 rezulatata pretrage smatra se uspehom, jer po svim istraživanjima, najveći broj posetilaca nikada ne ode dalje od prve stranice u rezultatima pretraživanja.

Da li Vam je potrebna optimizacija sajta?

Jednostavno, otvorite Google pretraživač i uradite pretragu za vaše najvažnije ključne reči preko kojih posetioci dolaze ili biste želeli da dolaze na Vaš sajt. Ako Vas nema među prvih "zlatnih" 10, tj. na prvoj stranici rezultata pretraživanja, Vama je potrebna optimizacija sajta. Kontaktirajte nas - pošaljite nam više informacija, odgovorićemo Vam sa našom ponudom.

Reference

Merdevine i skele Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji Lazarević Konsalting Akademski slikar Stojanče Andonov - Dito Embassy of the Republic of Ghana in Belgrade

Web dizajn blog

Servis računara u Beogradu

20/09/15Kategorija: Svet kompjutera

Ako imate problema sa vašim desktop ili laptop računarom Markom Dizajn preporučuje servis računara Doktor Mobil u Beogradu . Osim računara, Doktor Mobil popravlja i mobilne telefone i tablet uređaje. Doktor Mobil dolazi na vašu kućnu adresu ili ako vam je lakše ili ako je potrebno, računar možete doneti u servis, koji se nalazi u centru Beograda na Zelenom vencu. Više informacija pogledajte na web sajtu servisa .

Pročitajte ceo članak0 komentara